Lyd
Været

Sabbaløpet vil opp i 600 (09m 25s)

sabbalc3b8petOnsdag 1. mai går Sabbaløpet på Vea igjen. Ifølge daglig leder Frode Simonsen i Vedavågen IL, er det å få folk til å stille den største utfordringen. Dette til tross for at løpet er en sterk tradisjon.

Lytt til innslaget

Du kan laste ned innslaget ved å høyreklikke på lenken og velge «Lagre mål som.../Save target as...»

Hva skjer på 102?

– Folk burde holde seg hjemme (5m 46s)
– Folk burde holde seg hjemme (5m 46s)

Streiken i hotell- og restaurantbransjen er trappet opp, og distriktssekretær i Fellesforbundet i Rogaland, Helge Larsen, sier at streikevakter er på plass store deler av døgnet. At Vinskvetten har show i Maritim Hall under en streik, synes han ingenting om. - Jeg mener både Vinskvetten og publikum burde holdt seg hjemme, sier Larsen. hør

Vinn sushi fra iSushi på Norheim hver lørdag på Radio 102
Vinn sushi fra iSushi på Norheim hver lørdag på Radio 102

I "Din lørdag" på Radio 102 utover våren kan du vinne en "partyplatter" til en verdi av 1.098,- levert av iSushi på Norheim

Følg Radio 102 på Snapchat
Følg Radio 102 på Snapchat

Skulle du trenge å ta kontakt med Radio 102 så er vi tilgjengelig både på mail, telefon og SMS. Du kan ta kontakt med oss på Facebook eller du kan vise oss dine bilder ved å hashtagge oss på Instagram. Nå kan du også følge med på hva vi driver med "bak kulissene" på Snapchat. Følg oss under navnet Radio102snap, du også.